Smile Science

PROJECT DESCRIPTION

smile science logo
Client: Smile Science

Project: Teeth Whitening Stand

Location: Westfield, White City

Duration:
4 weeks to manufacture, 1 night to install

Project Scope:
Design, manufacture & install

Design:
Smile Science tasked us with designing a teeth whitening stand to be installed at one of the worlds largest shopping centres. The brief was that the stand had to have the facility to carry out teeth whitening to four customers at the same time, with each having their own private cubicle for the procedure.

Finishes/Materials:
Solid surface, colour core laminate, MFMDF were all used to achieve a user friendly fit for purpose unit.

Vinyl floor planks were installed to the raised floor. Frosted glass was used to the rear of each cubicle to give privacy , but keep an open feel.